Oznámenie o zámere a upovedomenie o začatí zisťovacieho konania

OZNÁMENIE
o zámere a upovedomenie o začatí zisťovacieho konania
„Výrobno-skladová hala s administratívou DH AUTOLEAD SLOVAKIA“

Mesto Krásno nad Kysucou týmto oznamuje, že dňom 24.10.2024 zverejňuje informáciu v súlade s ust. § 23 ods. 3 zákona NR SR č. 24/2006 Z.z. o posudzovaní vplyvov na životné prostredie v znení neskorších predpisov Oznámenie o zámere a upovedomenie o začatí
zisťovacieho konania „Výrobno-skladová hala s administratívou DH AUTOLEAD SLOVAKIA“

Uvedené oznámenie o zmene navrhovanej činnosti je zverejnené na webovom sídle Ministerstva životného prostredia Slovenskej republiky na adrese:
https://www.enviroportal.sk/eia/detail/-vyrobno-skladova-hala-s-administrativou-dh-autoleadslovakia-

Po dobu zverejnenia je možné do rozhodnutia nahliadnuť, robiť si z neho odpisy, výpisy alebo na vlastné náklady zhotoviť kópie, podávať pripomienky.

Verejnosti je oznámenie o zámere a upovedomenie o začatí zisťovacieho konania sprístupnené na Mestskom úrade v Krásne nad Kysucou, stavebné oddelenie, prízemie č. dverí 5,tel. č.: 041/43 08 928.

Počas celého konania vo veci posudzovania predpokladaných vplyvov na životné prostredie navrhovanej činnosti „Výrobno-skladová hala s administratívou DH AUTOLEAD SLOVAKIA“ je možné, podľa § 63 zákona, vykonať konzultácie na Okresnom úrade Čadca, odbore starostlivosti o životné prostredie, Palárikova 91,022 01 Čadca. Konzultácie je možné vykonať v pracovných dňoch, počas úradných hodín (termín konzultácie odporúčame dohodnúť vopred telefonicky alebo mailom, kontaktné údaje - tel.: 0961574252, mail:  monika.husarova@minv.sk).

Písomné stanovisko k oznámeniu o zámere navrhovanej činnosti je možné v lehote do 21 dní odo dňa zverejnenia doručiť na adresu:

• Mesto Krásno nad Kysucou, č. 1255, 023 02 Krásno nad Kysucou
• Okresný úrad Čadca, odbor starostlivosti o životné prostredie, Palárikova 91, 022 01 Čadca

Prílohy na stiahnutie